גבי אשכנזי החל לעבוד בתחום הלחמים ומוצרי מאפה בשנת 1980. בהתחלה עם 2 עובדים בלבד. כיום עובדים בחברה 12 עובדים.

 

המומחיות של גבי אשכנזי היא התאמה אישית של מוצרים לכל שף, בית מלון, מסעדה, בית קפה, קייטרינג, בתי מאפה, פינות אפיה ואולמות אירועים.

גבי אשכנזי בונה תפריט יחד עם הלקוח ומלווה ומדריך אותו לכל אורך הדרך. הקשר של גבי אשכנזי עם הלקוח הוא ישיר, ללא מתווכים, בכל עת ובכל מצב.

 

אחרי התאמת המוצרים לכל לקוח, גבי אשכנזי בוחר עבורו את המוצרים הטובים ביותר מכל ספק, כך שהלקוח עובד רק עם ספק אחד: גבי אשכנזי, שדואג עבור הלקוח לבחור בשבילו את המוצרים הטובים ביותר והמתאימים ביותר מבין כל המאפיות.

 

הפצה על בסיס יומיומי מבאר שבע בדרום ועד חיפה בצפון, וירושלים במזרח.

 

גבי אשכנזי  לחמים ומוצרי מאפה

גבי אשכנזי 

לחמים ומוצרי מאפה